Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2009 00:19 - Ангелът на светлината
Автор: lucan Категория: Други   
Прочетен: 1169 Коментари: 0 Гласове:
2



Интересът към Светлината е положително нещо. Много съществено е да сложите настрана всички предубеждения в достигането на упознаването на Принца на Светлината - Луцифер.
 Много от това, което вие сте чули вероятно за него е от източници който са или неговите врагове или хора които го ненавиждат заради никаква химерна причина или просто са приучени да вярват в това, че светлината идваща от него е лоша, зла и познанието предавано от него е нещо лошо.

image
Секса също е греховен, парите също всичко коетот те прави щастлив също е лошо.
Много лъжи са говорени за Луцифер и неговите Демони. Тези лъжи са били насащда ни у хората и страхът е бил използван като оръжие стотици години .
Луцифер и неговите Демони не са Лоши и още по малко Зли!!
Те са тези които са донесли знание на човечество, за да можем да бъдем свободни. Християнският бог действително ни ненавижда и ни поставя под всички видове правила които ни нараняват и ни държат както животни в клетка. Луциферта е бил третиран зле от онези който го ненавижда и опитва да ни поробят. Сатанизмът не е ролеви игри, човешки или жертвотински жертвопринушения, пиене на кръв, ужас или нараняване на тези които не го заслужават. Единствения път да научите истината е да я намерите сами за себе си. Ние никога не можем да научим истината освен ако не опознаем и двете страни. Без да сме опознали и двете странии,не можем да направим правилният избор. Истината е само известена когато ние можем да помислим за себе си, без предубеждение. Важното е ние самите да се вслушаме в нашите собствени чувства и вътрешен глас, а не да се влияеме от убежденията и на другите. Луциферта е различен от христианският бог и неговия (Исус Христос).
 Луциферта ВИНАГИ ще помогне на неговите хора когато те имат проблеми или се нуждаят от него. С насилието което има в днешния свят, по улиците,в училищата, въобще на всякаде, неговата помощ е всичко. Nazarene има дълга динамика на обръщайки се неговия гръб на неговите последователи в тяхното време на потребност. Той направи това на неговите собствени апостоли. Той ги остви да умре ужасни смърт. Помислете за това. Луциферта показва на нас, че сме важни. Луциферта има неговите Демони , които да ни пазят и да се погрижат за големите проблеми с които ние не можем да се справим. Християните се опитват много усилено да заставят децата и тинейджъри в тяхните вярваня. Това е така защото младите нямат достатъчно знание.Те не им позволяват да изучат и двете страни("добро" и "зло"-от христянска гледнаточка) или другите религии. Това е така защото те искат да управляват вашия ум. Те не се интересуват толкова от вас колкото те мислят за себе си и за своите вярваня. Отделете време и учете. Луциферта не се налага на когото и да било. Има много историй и разкази който са създадени с цел да изплашат хората далеч от Луцифер. НЕ вярвайте на всичко това. Вие имате право да разкриете за себе си. Вие можете също така да прочетете относно ИНКВИЗИЦИЯТА да разкриете колко хора християните са убили. Това е вярно. Това е история. Само когато вие имате знание, може вие правите правилния избор. Вземете вашето време и се изучете. НЕ позволяваите да упражняват натиск върху вас. Онези на нас които са с Луцифер са господари, а не роби. . .


Тагове:   Луцифер,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucan
Категория: Други
Прочетен: 25646
Постинги: 3
Коментари: 2
Гласове: 128
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930